Carrièreperspectief PDF Print E-mail

De repeterende klacht rond het beroep leraar luidt; je doet je hele leven hetzelfde. Maar even eerlijk, zo zijn er meer beroepen. Er gaat iets anders mis.

Read more...
 
Kuddegedrag PDF Print E-mail

Niet de politiek, maar bestuurders bepalen de inrichting van de school. En die bestuurders gedragen zich als een op hol geslagen kudde. De kudde rent momenteel achter de worst gepersonaliseerd leren aan. Ze naderen de klif met rasse schreden.

Read more...
 
Uithuilen en opnieuw beginnen PDF Print E-mail

Het actualiteitenprogramma Nieuwsuur doet itempje over onderwijsvernieuwing. Dat 2032 gedoe. Wat niet doorgaat. Maar toch wel. Een even hilarische als eenzijdige reportage. Uithuilen en opnieuw beginnen is het enige wat rest.

Read more...
 
Lentekriebels PDF Print E-mail

Ik lees in NRC/Handelsblad een opiniestuk over het programma Lentekriebels. Seksuele voorlichting op de basisschool. Ik heb hier niet zoveel verstand van. Maar het lijkt me toch wat vroeg.

Read more...
 
Betsy Rules PDF Print E-mail

Tijdens verkiezingen in Nederland is de inrichting van het onderwijs nooit onderwerp van debat. Schandalig. Algemene vorming is wereldwijd een kerntaak van de overheid. En echt, er valt best wat te kiezen.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 3 of 45