Skip to content

Agenda

Van mijn vorige website weet ik; hier ben ik niet goed in. Maar ik probeer het nog een keer. Aangeven wanneer en waar ik wat vertel in het openbaar. Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen, de kracht van dit onderdeel zit hem in bijhouden. En daarin schiet ik nog wel eens tekort.21 februari lezing Academisch Genootschap Eindhoven.

11 maart lezing Universiteit Leiden. Aanmelden door aanklikken

Na lezing in Leiden een forumdiscussie met Lisa Westerveld (Kamerlid Groen Links), Fred Janssen (hoogleraar beta didactiek), Marijne de Ferrante (docent klassieke talen en vakdidactica) en ikzelf. Het gesprek zal geleid worden door Juan Espinola y Vázquez. Met uiteraard ruimte voor inbreng uit de zaal

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *