Skip to content

Oppompen van een lekke fietsband

Het programma Op1 vroeg me op donderdag 18 februari om in debat te gaan met minister Slob over zijn 8,5 miljard verhoging van de onderwijsuitgaven ten behoeve van het wegwerken van de achterstanden. Het voorgesprek, de afspraak, het was rond. Om half zes werd echter afgebeld, het ging niet door. Dit was de tweede keer, zelfde programma, zelfde minister. Op zich, ik ga niet over wie er met de minister in debat mag, dus ik kan goed leven met dit soort van gebeurtenissen, zo werkt het kennelijk.

Maar ik voelde wel de behoefte om in het openbaar te zeggen wat ik daar zou zeggen. Zoveel geld vrijmaken, vlak voor de verkiezingen, voor het wegwerken van achterstanden die we helemaal nog niet kennen, ik vind het een schandaal. En dus publiceerde ik vrijdag 19 februari het stuk ‘ oppompen van een lekke fietsband’ op Joop.nl.

Oordeel zelf, klik de link aan en lees.

Published inColumnsNLBeter

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *